SIRIS.nl

Muziekfeesten Someren-Eind

Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind houdt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni de Muziekfeesten op het Einderplein.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni vindt het evenement CabaCulinair plaats. De naam CabaCulinair is een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’. Deze sfeervolle avond zit dan ook boordevol met show, muziek, sketches en cabaret, omlijst met fantastische culinaire hoogstandjes.

Op het Einderplein, dat geheel in de stijl van een klein, gezellig Comedy Theater zal zijn ingericht, serveren diverse restaurants uit Someren-Eind verspreid over de hele avond hun specialiteiten en lokale lekkernijen.

Het programma start beide avonden om 18.30 uur.

Zaterdagavond 3 juni is inmiddels uitverkocht. Voor de vrijdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar, deze zijn te reserveren via e-mail kaartverkoop.cabaculinair@gmail.com.

De prijs per kaartje is € 32,50 (excl. drank) en om per gezelschap een tafeltje te reserveren kunnen kaarten vanaf vier stuks besteld worden.

Op eerste pinksterdag voert de Big Fun Band een splinternieuwe show op. Met vier zangeressen, drie zangers en ruim twintig muzikanten heeft de band alles in huis voor een uitermate afwisselend programma. Op deze avond zullen zangeressen Gerry Stultiëns en Anja van Meijl voor de laatste keer optreden tijdens de Muziekfeesten. Zij hebben na vele jaren trouwe dienst aangegeven na dit seizoen te willen stoppen bij de Big Fun Band.

De show start exact om 20.30 uur en duurt tot 0.00 uur. Vanaf 19.00 uur zal een dj het plein alvast opwarmen. De entree voor deze avond bedraagt € 5.