Stefan Verheijen wint derde wedstrijd Vijvervirtuoos

Afgelopen week werd de derde wedstrijd om de titel Vijvervirtuoos gevist met in totaal dertig deelnemers.

Bij de vaste stok waren er tien mannen, die een gooi deden naar de overwinning. Het was de huidige Vijvervirtuoos, David Geurts, die met 18,5 kg won. Tweede werd Frits van Stiphout met bijna 13 kg. Het podium werd compleet gemaakt door Piet van Lieshout, die ruim 7 kg ving.

Voor de vrije hengel waren er twintig inschrijvingen. Het vak op de puinkant werd gewonnen door Hans Salimans, die hiermee alweer zijn derde (vak)overwinning noteerde. Ard Verheijen wist tweede te worden met slechts 300 gram minder dan Hans.

Het andere vak lag om het eiland. Hier was het Stefan Verheijen die met bijna 32 kg niet alleen dit vak maar ook de wedstrijd op zijn naam schreef. De strijd om de tweede plaats was spannend met drie man op een rijtje met 17 kg. Het was uiteindelijk Frank Dijkmans die net een fractie meer ving dan Martien Voermans en Ruud Verheijen.

Op de helft van de competitie staat Hans Salimans er met drie punten erg goed voor. Stefan Verheijen volgt met acht punten op gepaste afstand, net voor Ard Verheijen en Martien Voermans die allebei negen punten hebben.

Er is echter nog niks beslist, aangezien iedereen twee wedstrijden mag laten vallen. Wordt vervolgd op 11 juni.