SIRIS.nl

Veteranen SV Lierop vieren gouden jubileum

De afdeling Veteranenvoetbal van SV Lierop bestaat vijftig jaar en dat gouden jubileum werd gevierd van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 juni.

Het jubileumprogramma begon op donderdagavond met een voetbalpubquiz met twaalf teams met leden en aanhang van SV Lierop Het team Louis United (teamcaptain Louis van de Ven) won voor Ricky Mouse (teamcaptain Rick Kusters) en Lierop 3 (teamcaptain Tom van Lieshout).

Op vrijdag 9 juni was er een jubileumvoetbalwedstrijd tussen de actieve veteranen en een team van de kinderen en kleinkinderen van de veteranen. Dat laatste team won (natuurlijk).

Op zaterdag 10 juni gingen de veteranen eerst naar de afscheidsdienst van Henk van Seggelen in het rouwcentrum in Someren. Henk zou op die dag samen met Theo Peeters zijn veertigjarig jubileum bij de veteranen gevierd hebben.

Na de dienst gingen 55 veteranen op de fiets naar de familie Van Nuenen gegaan, waar ze verrast werden met een prachtig buitenoptreden van Easy & Free (het eerste buitenoptreden). Daarna ging de fietstocht naar Frans Aben, waar de jubilarissen Frans Aben, Piet van de Ven, Piet Raijmakers en Geert Hurkmans (50 jaar lid) en Theo Peeters, 40 jaar lid. De Buurmannen (en vrouw) hadden een quiz in elkaar gezet en zongen het lied De Veteraan. Bij Joop Anthonissen was er een optreden van Leon Verstappen, Willie van den Elzen en Jan van Lieshout. De dag werd afgesloten met een diner bij Nellie van Oosterhout en de nazit in de kantine.