Voorverkoop Rabo Proms en KidZproms

In oktober presenteert harmonie St.-Cecilia uit Asten voor de tiende keer de Rabo Proms en alweer voor de vierde keer de KidZproms voor en door kinderen.

De eerste voorverkoop vond op woensdag 14 juni plaats. De volgende is op vrijdag 16 juni van 19.00 tot 20.30 uur in de foyer van gemeenschapshuis De Klepel.

Hierna zijn de kaarten à € 15 voor de RABO Proms en € 10 voor de KidZproms) verkrijgbaar bij Primera, de VVV, de bar van De Klepel en via www.promsasten.nl.

De Promsconcerten zijn inmiddels een beproefd recept: een gevarieerde avond vol bekende en minder bekende popnummers, afgewisseld met enkele klassieke werken.

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober vindt de tiende editie van de Rabo Proms plaats.

In deze jubileumeditie worden de muzikale hoogtepunten van de eerdere edities gepresenteerd in een modern jasje. De muziek wordt verzorgd door het A-orkest onder leiding van Alex Rutten, de slagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen, de Astense band Lucky Nine, dj Michel Bierlee en een tiental zangsolisten. Naast het nieuwe talent Ellen Goedhart en voormalig KidZproms-soliste Krisje Baks, kunt u nogmaals genieten van Leo van Bussel, Joost Manders, Milou Verleg, Mariel van Horssen, Charlotte Cardinaal, Mariëlle Kivits, Anouk Demos, René Janssen, Erik Goris en Pieter Vogels.

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt de vierde editie plaats van de KidZproms. De muziek wordt verzorgd door het B-orkest onder leiding van Ad Smeulders, een combo, het C-orkest onder leiding van Sophie de Ruijter en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen. Ook krijgen veertien zangers en zangeressen van 8 tot 16 jaar de kans te soleren bij de opleidingsorkesten van de harmonie. De jonge solisten zijn Isa Slegers, Diede van den Heuvel, Maud van den Boomen, Maaike Meulendijks, Julia Scekic, Gitte Stemkens, Sofie van de Moosdijk, Jill Peters, Lotte van Veghel, Joep van Heugten, Jasmijn Jeronimus, Fabienne Vos, Tije Martens en Sam Jeronimus. De dans bij enkele nummers wordt verzorgd door DéDé Dance.