SIRIS.nl

KidzProms in De Klepel

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april presenteert de Astense harmonie St.-Cecilia voor de derde keer de KidzProms: een programma voor en door kinderen.

Jonge zangers en zangeressen van 8 tot 17 jaar bestijgen het podium en krijgen de kans te soleren bij de opleidingsorkesten van de harmonie. Bekende popnummers van Avicii’s Wake Me Up tot het gevoelige In Your Arms van Chef’s Special worden afgewisseld met liedjes van Kinderen voor Kinderen en film- en musicalklassiekers als de Cupsong en Een zwaar bestaan uit de musical Annie.

De muziek wordt verzorgd door het B-orkest onder leiding van Ad Smeulders, een combo, het C-orkest onder leiding van Thieu Verdonschot en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen. De jonge solisten zijn Krisje Baks, Maud van den Boomen, Sanne de Gouw, Diede van den Heuvel, Saskia van den Heuvel, Tessa Hooijman, Ellis Kuijpers, Tije Martens, Maaike Meulendijks, Wilke Sanders, Isa Slegers, Lieke van Stiphout en Jordy Wolfert. Zij zijn geselecteerd na audities en komen uit Asten en omstreken.

De KidZproms wordt gehouden in gemeenschapshuis De Klepel in Asten en begint op vrijdag 10 en zaterdag 11 april om 19.00 uur en op zondag 12 april om 14.30 uur. De uitvoering van zondag 12 april is al uitverkocht.

Voor vrijdag 10 en zaterdag 11 april zijn nog kaarten à € 10 verkrijgbaar bij de Astense Primera en VVV en via www.promsasten.nl.

Op 17 en 18 april vindt tevens de ‘grote’ Rabo Proms plaats, waarbij de volwassen leden van harmonie St.-Cecilia op het podium staan met combo en een tiental solisten.

Er zijn nog kaarten à € 15 beschikbaar voor de uitvoering van 17 april.