KidzProms een regelrechte topper

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april presenteerde de Astense harmonie St.-Cecilia voor de derde keer de KidzProms.

Het B- en C-orkest zetten in De Klepel, samen met Dansstudio Starlights, een muzikaal combo en veel supersolisten, een prachtig concert neer. 

Het B-orkest onder leiding van Ad Smeulders bracht een programma dat varieerde van Avicii’s Wake Me Up tot het gevoelige In Your Arms van Chef’s Special en van liedjes van Kinderen voor Kinderen tot film- en musicalklassiekers als de Cupsong en Een zwaar bestaan uit de musical Annie. Ook het C-orkest onder leiding van Thieu Verdonschot en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen zorgden voor een gevarieerd optreden.

De jonge solisten Krisje Baks, Maud van den Boomen, Sanne de Gouw, Diede van den Heuvel, Saskia van den Heuvel, Tessa Hooijman, Ellis Kuijpers, Tije Martens, Maaike Meulendijks, Wilke Sanders, Isa Slegers, Lieke van Stiphout en Jordy Wolfert maakten het programma helemaal af.  KidzProms 2015 kan met recht een topper genoemd worden.

Op 17 en 18 april vindt de ‘grote’ Rabo Proms plaats, waarbij de volwassen leden van harmonie St.-Cecilia op het podium staan met combo en een tiental solisten.

Er zijn nog kaarten à € 15 beschikbaar voor de uitvoering van 17 april.