SIRIS.nl

Informatiebijeenkomst huren en bouwen in Lierop

De werkgroep Wonen van 'Dorpscoöperatie Lierop Leeft’, woCom, Mooiland en de gemeente Someren nodigen u uit voor een bijeenkomst met als onderwerp ‘Huren en bouwen in Lierop’.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 september vanaf 19.30 uur in gemeenschapshuis De Vurherd, Offermanstraat 10 in Lierop.

In 2016 heeft de werkgroep Wonen de woningbehoefte in Lierop geïnventariseerd. Hieruit bleek onder andere dat er behoefte was aan huurwoningen. De verschillende partijen zijn met deze uitkomst aan de slag gegaan en informeren u graag over het vervolg. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen in het plan `Uitbreiding Lierop`.

Tijdens deze bijeenkomst informeert de gemeente u over haar woonbeleid en presenteert woCom de vijf huurwoningen die zij wil bouwen aan het Gildeplein. WoCom en Mooiland geven verder informatie over de wijze van inschrijven en over de landelijke criteria waaraan zij dienen te toetsen. Ook geeft de werkgroep Wonen van de Dorpscoöperatie haar visie op dit onderwerp.

Na de pauze informeren ze u over de stand van zaken in het plan Uitbreiding Lierop en is er ruimte voor vragen en opmerkingen aan alle aanwezige partijen.