Laatste tien kroegbazen in race voor 'de leukste kroegbaas van Nederland'

De race om de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' is de laatste fase in gegaan.

Op 1 mei zal de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' uitgereikt worden aan de kroegbaas met de meeste stemmen. Via de website www.deleukstekroegbaas.nl kan er gestemd worden op de favoriete kroegbaas uit de top 10 van kroegbazen.

De actie 'de leukste kroegbaas van Nederland' is in het leven geroepen door Geen Stempel om de nieuwe single 'De kroegbaas' onder de aandacht te brengen. Volgens Ricky Berkers (Asten) van Geen Stempel werd het hoog tijd om de kroegbazen eens in het zonnetje te zetten met een vrolijke, meezingbare track: "De single mag gezien worden als een ode aan de kroegbazen die ons biertje tappen, die ons verzorgen, een luisterend oor zijn als dat nodig is, die altijd de sfeer erin brengen en ons een tweede huis proberen te bezorgen. Met deze positieve en leuke actie willen we de kroegbazen in het zonnetje zetten en onze waardering laten blijken!"

De kroegbazen die in de top 10 staan zijn:
Bolle Henrie van Feestcafé Hollewout in Spakenburg
Patrick en Arco Monster van café Het Hart in Oud-Beijerland
Giel van Driel van café 't Moment in Venray
Melanie & Marga Van Heel van Feestcafé De Kroon in Kerkdriel
Kristian van Krisje aan de Haven in Breda
Martijn & Sharon van café  Ons Dorp in Nuenen
Tom van Brussel van café 't Lempke in Eindhoven
Rens Broods van café De Stuiterbal in Weert
Lenneke Bruin van 't Bruincafé in Hoogvliet
Martin van Rooij van Keldercafé  DownTown in Oisterwijk

De kroegbaas met de meeste stemmen wint een optreden van Geen Stempel, een jinglepakket en een cilinder met shotup shooters. De persoon die de kroegbaas heeft aangemeld krijgt een minivakantie cadeau. Stemmen kan via de website www.deleukstekroegbaas.nl, één maal per IP-adres.

Geen Stempel is bekend van o.a. de singles 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg', de feesthit 'Brabo' en vele remixen van en voor o.a. Henk Dissel, Snollebollekes, Nielson en Jeffrey Heesen. De meest recente single 'De kroegbaas' mag rekenen op flink wat airplay en tv-aandacht, de videoclip is te zien op o.a. YouTube via https://youtu.be/IH2KYnmCeZ8.

Volg Geen Stempel via de website en sociale media, via onderstaande links:

www.geenstempel.nl
www.twitter.com/geenstempel
www.facebook.com/geenstempel