SIRIS.nl

De Diepsteeckel gaat weer open (+ VIDEO)

Vrijdag 1 mei start het nieuwe zwemseizoen van openluchtzwembad De Diepsteeckel in Someren.

Het zwemseizoen loopt tot en met 31 augustus. Evenals voorgaande jaren vindt de verkoop van abonnementen plaats voorafgaand aan de opening van het bad. Ook dit jaar is het mogelijk om digitaal een abonnement te kopen, naast de reguliere voorverkoop aan de kassa bij het zwembad. Tijdens de voorverkoop krijgt u een korting van € 3 per abonnement.

U kunt tot en met 29 april digitaal uw abonnement aanvragen. De betaling verloopt via iDEAL. Uw pasfoto brengt u mee als u uw zwemabonnement komt ophalen tijdens de voorverkoopdagen of tijdens het seizoen. Het voorverkooptarief geldt als het abonnement is aangevraagd en betaald vóór 30 april. Na deze datum vervalt de korting.

Het aanvragen van een abonnement kan alleen op werkdagen (ma t/m vr) tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor zover er een caissière aanwezig is. Dit is afhankelijk van het weer. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u vooraf contact opnemen met het zwembad via tel. 0493-491963. Het abonnement kan vervolgens drie dagen na aanvraag bij de kassa van het zwembad worden afgehaald. Tot de tijd dat men over het abonnement kan beschikken, dient gewoon entree te worden betaald.