Leukste kroegbaas van Nederland

Martin van Rooij, de kroegbaas van Keldercafé Down Town in Oisterwijk, mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen.

De Oisterwijkse kroegbaas kreeg het meeste aantal stemmen, van de in totaal meer dan 150 aangemelde kroegbazen, via www.deleukstekroegbaas.nl. Met een ruime voorsprong op de andere kroegbazen kreeg Martin van Rooij afgelopen nacht zijn titel overhandigd door Ricky Berkers uit Asten van feestact Geen Stempel. In totaal werd er 36.142 keer gestemd.

Martin van Rooij reageerde enthousiast toen hij de titel overhandigd kreeg door Ricky: "Het is best wel wat om uitgeroepen te worden tot 'de leukste kroegbaas van Nederland'. Ik probeer altijd mijn best te doen om er een feestje van te maken en het is meer dan fijn dat al mijn gasten dat waarderen en mij gesteund hebben in deze meer dan sympathieke actie. Ik ben trots en ik kijk enorm uit naar het optreden van Geen Stempel dat ik gewonnen heb voor in Down Town!"

De actie rondom de leukste kroegbaas werd in het leven geroepen door feestact Geen Stempel om de nieuwe single 'De kroegbaas' te promoten. Volgens Ricky van Geen Stempel is de single een ode aan alle kroegbazen die altijd klaar staan voor hun klanten: 'Een goede kroegbaas is iemand die weet wat voor drankje je wilt hebben, die af en toe je favoriete liedje door de tent laat schallen, maar ook iemand die een luisterend ook voor je kant zijn. Met het liedje 'De kroegbaas' hebben we dat gevoel geprobeerd neer te zetten, de actie versterkte ons gevoel alleen maar dat het publiek er ook zo positief over denkt en maar liefst meer dan 36.000 keer een stem uitbracht."

Geen Stempel is bekend van o.a. de singles 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg', de feesthit 'Brabo' en vele remixen van en voor o.a. Henk Dissel, Snollebollekes, Nielson en Jeffrey Heesen.

De single 'De kroegbaas' is verkrijgbaar als download en stream bij de bekende portals, de videoclip is o.a. te zien op Youtube.

Volg Geen Stempel via de website en sociale media via onderstaande links:

http://www.geenstempel.nl

https://twitter.com/geenstempel

https://www.facebook.com/geenstempel