Vierde KidZproms in Asten

Een programma voor en door kinderen; dat brengt de KidZproms sinds enkele jaren op de planken. 

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober presenteert de Astense harmonie St.-Cecilia de vierde editie van de KidZproms. 

Net als haar grote broer de Rabo Proms biedt de KidZproms u een spetterende avond met fantastische muziek en professioneel licht en geluid. Het hele programma wordt verzorgd door jonge muzikanten en solisten met bekende popnummers van Beyoncé en Pitbull, maar ook liedjes van Kinderen voor Kinderen, K3 en Disney.

De muziek wordt verzorgd door het B-orkest onder leiding van Ad Smeulders, een combo, het C-orkest onder leiding van Sophie de Ruijter en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen.

Ook krijgen veertien zangers en zangeressen van 8 tot 16 jaar de kans te soleren bij de opleidingsorkesten van de harmonie. De jonge solisten zijn Isa Slegers, Diede van den Heuvel, Maud van den Boomen, Maaike Meulendijks, Julia Scekic, Gitte Stemkens, Sofie van de Moosdijk, Jill Peters, Lotte van Veghel, Joep van Heugten, Jasmijn Jeronimus, Fabienne Vos, Tije Martens en Sam Jeronimus. Zij zijn geselecteerd na audities en komen uit Asten en omstreken. De dans bij enkele nummers wordt verzorgd door DéDé Dance.

De KidZproms begint op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober om 19.00 uur en op zondag 8 oktober om 14.00 uur in gemeenschapshuis De Klepel in Asten.

Kaarten voor de KidZproms kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij de Astense Primera, VVV, bar van De Klepel en via www.promsasten.nl.

Op 13, 14 en 15 oktober vindt de ‘grote’ Rabo Proms plaats, waarbij de volwassen leden van harmonie St.-Cecilia op het podium staan met combo en een tiental solisten.

Er zijn nog kaarten à € 15 beschikbaar voor de uitvoeringen van 13 en 15 oktober.