Tiende Rabo Proms

Harmonie St.-Cecilia uit Asten houdt op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober de tiende Rabo Proms in gemeenschapshuis De Klepel.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober is de aanvangstijd 20.30 uur en op zondag 15 oktober begint de show om 14.00 uur.

In deze jubileumeditie presenteert de harmonie de muzikale hoogtepunten van de eerdere edities (natuurlijk wel in een modern jasje).

Van elke Promseditie staat er minstens één nummer op het programma. Ook veel solisten van ‘weleer’ waren bereid om voor het jubileum terug te keren op het Proms-podium.

De muziek wordt verzorgd door het A-orkest onder leiding van Alex Rutten, de slagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen, de Astense band Lucky Nine, dj Michel Bierlee, violiste Anne-Sophie Gerards en een tiental zangsolisten.

Naast het nieuwe talent Ellen Goedhart en voormalig KidZproms-soliste Krisje Baks, kunt u genieten van Leo van Bussel, Joost Manders, Milou Verleg, Mariel van Horssen, Charlotte Cardinaal, Mariëlle Kivits, Anouk Demos, René Janssen, Erik Goris en Pieter Vogels.

De uitvoering van zaterdag 14 oktober is uitverkocht.

Kaarten voor de Rabo Proms kosten € 15 en zijn verkrijgbaar bij de Primera en VVV in Asten, de bar van De Klepel en via www.promsasten.nl.

Mochten de Rabo Proms-uitvoeringen niet zijn uitverkocht, dan zal er ook verkoop aan de deur plaatsvinden.