SIRIS.nl

Volop vrijwilligerswerk te doen

In Asten en Someren is volop vrijwilligerswerk te doen.

Kringloopwinkel Een Aarde in Asten verkoopt tweedehands spullen. Er zijn veel vrijwilligers actief. Voor de zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur wordt een vrijwilliger gevraagd in de winkel achter de kassa.

Als verkeersbrigadier bij basisschool Voordeldonk in Asten help je, samen met een andere vrijwilliger, kinderen op een veilige manier een drukke straat over te steken.

Bij Onis Vluchtelingenwerk worden taalmaatjes gevraagd. Op dit moment is er vooral behoefte aan mannen. Door samen op te trekken en samen dingen te ondernemen, leren nieuwkomers sneller hoe we hier in Nederland wonen, leven en werken.

Liever buiten in de natuur aan de slag? Dat kan bij het kasteel in Heusden. Schoffelen, harken, hout hakken/kloven en snoeien. De koffie staat er klaar.

In Woonzorgcentrum Eegelshoeve in Someren luistert u als vrijwilliger met de bewoners van Kleinschalig wonen naar muziek. Iemand die samen met de bewoner de tijd neemt om te luisteren. U bent een rustig persoon met affiniteit voor dementerende ouderen en hebt enige kennis van licht klassieke muziek.

Deze en andere vacatures lees je op www.oniswelzijn.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Onis Vrijwilligerscentrale, 0493-441256 of e-mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl om te zien wat bij je past en waar jouw hulp gewenst is.