Nicol van Hoof benoemd tot ambassadrice Brabants Besten 2018

Nicol van Hoof, directrice bij de Van Hoof Groep in Asten, is benoemd tot ambassadrice van Brabants Besten 2018.

De benoeming heeft plaatsgevonden in het provinciehuis Noord-Brabant door Bert Pauli, gedeputeerde Economie en Internationalisering.

Deze benoeming heeft ze verdiend door haar innovatieve bedrijfsvoering met betrekking tot werknemers. Volgens provincie Noord-Brabant is ze daarom een voorbeeld voor anderen. Als ambassadrice kan ze haar ideeën verspreiden. Want zegt de provincie: “Goed voorbeeld doet goed volgen.”

Van Hoof Groep heeft een project opgezet om meer verantwoordelijkheid aan medewerkers op de vloer te geven. Door medewerkers mee te laten denken en zelf te laten organiseren, wordt de top ontlast en wordt het werk voor de vloer leuker. Mensen die plezier hebben in hun werk, presteren beter. Door ze verantwoordelijkheid te geven neemt het werkplezier toe. Ook ontdek je onvermoede talenten. Er zijn meerdere mensen die een mooie promotie hebben gemaakt dankzij hun prestaties in projectteams. Die zijn van productiemedewerker bijvoorbeeld groepsleider geworden.

Nicol zegt: ”Alles bij elkaar hebben we echt een gave opwaartse spiraal ingezet door de vloer meer te betrekken bij de bedrijfsvoering.”