Tweede Glazen Kooi brengt € 7.893,89 op

Van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december vond op het Wilhelminaplein in Someren de tweede editie van de Glazen Kooi plaats.

De opbrengst van de Glazen Kooi gaat naar het Jeugdcomité Someren. Vera Deenen van het jeugdcomité mocht een cheque van maar liefst € 7.893,89 in ontvangst nemen.

Met de opbrengst kunnen zij de inschrijfgelden voor activiteiten zoals zeskamp, bouwdorp, spooktocht, filmmiddag en de intocht van Sinterklaas betaalbaar houden voor alle kinderen inclusief een leuk extraatje en kunnen de benodigde investeringen gedaan worden voor de nieuwe locatie van het Jeugdcomité bij De Donck.

Zaterdag was een drukke dag met een geheel verzorgd ontbijt en een veiling. Oud-burgemeester Alfred Veltman las een mooi winterverhaal voor en er waren knuffeldieren bij Uncle Buck.

De drie discjockeys Geert Tomassen, Tom Maas en Martijn Hoeben mochten na 43 uur nonstop draaien uit de Glazen Kooi, maar niet nadat de nieuwe Nederlandse kampioen dj Dance & Trance Cynthia Lacle uit Someren een gastoptreden verzorgde.