Museum Klok & Peel opnieuw het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2018’

Museum Klok & Peel in Asten mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant ’noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’.

Frank van Kempen en Will Zegers van het museum Klok & Peel ontvingen op dinsdag 9 januari de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. SpaSense in Geldrop kreeg de zilveren award en het PreHistorisch Dorp in Eindhoven de bronzen award.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

Museum Klok & Peel scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. Een greep uit de reacties van leden op het winnende uitje:
“Leuk en interessant museum. Prettige sfeer en leuke activiteiten voor het hele gezin”.

De winnaars van 2018:

Gouden award Museum Klok & Peel in Asten
Zilveren award SpaSense in Geldrop
Bronzen award preHistorisch Dorp in Eindhoven

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de achtste keer. GaiaZOO is het ‘Leukste uitje van Nederland 2018’.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje of avondje uit of weekendje weg vindt.