Start campagne ‘Zó Doen Wij Dat’

Tijdens de algemene ledenvergadering van Zummers Belang/CDA werd de aftrap verricht voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

De aanwezige leden hebben door de unanieme vaststelling van de gevarieerde lijst, met daarop vijftig inwoners uit Groot-Someren, het brede gemeenschappelijke Zummers belang voor alle inwoners nog eens nadrukkelijk onderstreept.

Louis Swinkels zorgde er in zijn slotwoord voor dat iedereen ook direct met de neus in goede richting stond. Er hing een prima sfeer van saamhorigheid en gezelligheid in zalencentrum Centraal.

Alle doelgroepen op de kieslijst staan met beide benen in de maatschappij en creëren een integrale gezamenlijke visie. Someren-Eind, Someren-Heide, Lierop, Someren-Dorp, jeugd, zorg, kwetsbaren, ondernemers, verenigingen, agrariërs, recreatie, horeca, MKB, KBO, wijkraden en detailhandel zijn vertegenwoordigd. .

Deze brede Zummerse achterban levert input voor het achtkoppige kernteam. Zij voeden zich met meningen, standpunten en zienswijzes waardoor een natuurlijke open dialoog tussen politiek en inwoners ontstaat. “Daarmee kunnen we ‘op inhoud verbinden’. Dat is belangrijk”, aldus lijsttrekker Louis Swinkes. “Als je ambitie hebt volksvertegenwoordiger te worden, dan dien je je continu af te vragen of je de goede dingen doet en goed luisteren en om je heen kijken. Ambitie is nodig, maar deskundigheid telt''.