Zesde wedstrijd Vijvervirtuoos

Het wedstrijdseizoen bij HSV Ons Genoegen uit Asten is inmiddels in volle gang.

Het merendeel van de wedstrijden is inmiddels achter de rug. Op zondag 12 juli stond de zesde wedstrijd op het programma. De competitie gaat over acht wedstrijden, dus er is al wel een duidelijke kopgroep te herkennen, met daarachter een groep achtervolgers en dan volgt het peloton.

Tijdens de zesde wedstrijd waren er vier vakken, twee voor de vaste stok en twee voor de vrije hengel. Het eerste vak werd gewonnen door Hans Eijsbouts met bijna 1.600 gram. Hiermee wist hij Wim van den Boogaart voor te blijven die met bijna 1 kg tweede wist te worden. Het andere vak werd gewonnen door David Geurts met ruim één pond. Hij bleef hiermee zijn vismaatje Martijn van Eijk en de jonge nieuwkomer Rick Spamer voor, die allebei met 191 gram eindigden.

Vak drie werd gewonnen door Anton Akkerman met een mooie zeelt en een blankvoorntje. Ruud Verheijen werd tweede met slechts één baarsje.

Het laatste vak lag achter het eiland en daar werd goed gevangen. Erwin Mennen ving bijna 25 kg en Albert Reuvers werd tweede met 23 kg.  

De op een na laatste wedstrijd is op 30 augustus. Aanmelden hiervoor kan bij Ard Verheijen.