Bonte avond De Kaauw Voetjes met veel Lierops talent

Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes uit Lierop hield op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari de bonte avonden in zaal Nellie van Oosterhout.

De bezoekers konden weer genieten van veel Lierops talent.

De bonte avond ging van start met een Jeugdraad van Elf.

Daarna volgden ‘Twee aardige snuiters’ (Dirk Hesius en Thijs van Heugten), dansgroep Demarrage en de buitendorpse amusementsgroep Duo Vreemd.

Na Duo Vreemd was het de beurt aan kletser Frank Schrijen als Grardje Boemel en mannenkoor A Capella met in haar midden Prins Piet IV.

Na de pauze opende Demarrage het tweede deel van de avond, gevolgd door de kletser Arian Compen.

Hierna was het gelukkig weer tijd voor een vervolg van Lieropse talent. De bezoekers van de Bonte Avond werden door Anne Hesius en Margot Melgers uitgeroepen tot fans van Nick en Simon die op de speciale fandag van hen kwamen genieten van hun idolen. De grootste fan werd natuurlijk uit de zaal gehaald: bruidegom Tom. Hij is echt ‘dol’ op Nick en Simon en dat liet hij weer eens duidelijk blijken. De ‘ooit’ voor Nederland op het songfestval uitgekomen Volendamse Maribelle - in de persoon van Lonneke van Seggelen - was op deze fanclubdag speciaal naar Lierop gekomen om het duo te bezingen.

Dit was een mooie opmaat naar het laatste optreden van weer een nieuwe Lieropse groep bestaande uit Lotte van Lieshout, Hetty van den Burg, Bert van Heugten en Bert en Jan jr. van Lieshout.

Het werd de klapper van de avond. Als bouwbedrijf Van der Zanden uit Lierop werden de vreemdste taferelen uitvergroot in beeld gebracht. Met hun prachtige mimiek, mooie zang, scherpe teksten en woordspelingen werd het genieten van het begin tot einde.