Aangepast programma Van Dag tot Dag vanwege Lintjesregen

Aangepast programma Van Dag tot Dag vanwege Lintjesregen

In verband met Lintjesregen komt de programmering van Van Dag tot Dag er anders uit te zien op.
Van Dag tot Dag wordt in twee delen uitgezonden.
Deel 1 kunt u bekijken om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur en deel 2 om 7.00, 9.00, 11.00 uur, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.
Mist u een filmpje? Alle filmpjes zijn te bekijken op SIRIS-facebook en op www.siris.nl-televisie-gemist-van dag tot dag.

Lintje Antonet van der Veen Eric Driessen

Op zondag 2 mei ziet de programmering er zo uit:

Deel 1:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open
Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. De café- en restauranthouders in het centrum van Someren stonden klaar om de gasten met open armen te ontvangen.

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open

Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. In Asten wachtten de café- en restauranthouders met smart op hun gasten.En die kwamen ook, de terrassen stroomden vol.

Koninklijke onderscheiding voor Antonet van der Veen
Antonet van der Veen uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Antonet vormt het ‘hart en het gezicht’ van zwemvereniging De Punderman.

Koninklijke onderscheiding voor Walter Joosten
Walter Joosten uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Muziek én carnaval vormen de rode draad in het leven van Walter.


Lintje Marjolein Fokkema-Eek Eric Driessen

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren

In het SIRIS-tv-programma 'Passie voor ondernemen' gaat Monique Martens langs ondernemers in Someren en Asten. Monique loodst je op een toegankelijke manier het bedrijfsleven binnen en brengt het verhaal achter de onderneming in beeld. In de 18e aflevering gaat Monique Martens op bezoek bij Bouwbedrijf Dobu aan de Dorser 5 in Someren. Roland van Bussel leidt Monique rond in zijn full-service bouwbedrijf voor groot zakelijk, woningbouw en CPO-bouwprojecten.

Koninklijke onderscheiding voor Marijke Hollestelle
Burgemeester Anke van Extel-van Katwijk reikte op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit aan Marijke Hollestelle uit Asten. Marijke was en is op vele fronten actief.

Koninklijke onderscheiding voor Marjolein Fokkema
Marjolein Fokkema-van Eek uit Someren ontving op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Marjolein verbonden met de EHBO-vereniging Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Gerard Slegers
Gerard Slegers uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerard zet zich al jaren in voor de voetbalclub en de carnavalsvereniging.

Lintje voor Joke Swinkels-Maas Eric Driessen

Op maandag 3 mei ziet de programmering er zo uit:

Deel 1:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open

Koninklijke onderscheiding voor Henk Meeuws
Henk Meeuws uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vooral voor zijn werk voor mannenkoor De Nachtegaal.

Koninklijke onderscheiding voor Joke Swinkels
Joke Swinkels-Maas uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Joke betrokken bij de vereniging ‘Vrouwen van Nu, Someren-Dorp’, voorheen de KVO.

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren

Koninklijke onderscheiding voor Theo van Heugten
Theo van Heugten uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De oude gemeentebode is onder andere ruim 50 jaar actief  bij mannenkoor A Capella uit Lierop.

Asten Nu - Honderd dagen burgemeester Anke van Extel
Honderd dagen geleden werd Anke van Extel-van Katwijk burgemeester van de gemeente Asten. In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, kijken we met de burgemeester terug op de afgelopen honderd dagen. Hoe is het om burgemeester te zijn tijdens de coronacrisis?