Aanschaf zonnepanelen via De Groene Zone één jaar verlengd

Aanschaf zonnepanelen via De Groene Zone één jaar verlengd

Inwoners van de gemeente Someren kunnen een jaar langer zonnepanelen aanschaffen via de gemeentelijke lening De Groene Zone. 

Gemeente Someren is één van de twaalf gemeenten die meedoet aan De Groene Zone. Woningeigenaren kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente. De maandelijkse opbrengsten zijn hoger dan de maandelijkse kosten van de lening. Het regionale zonnepanelenproject liep tot april 2021, maar is nu verlengd tot 1 april 2022.

In de gemeente Someren zijn inmiddels 67 zonnepaneleninstallaties (1.025 panelen) geplaatst door De Groene Zone. Er is nu nog budget voor zo’n 95 particuliere woningen.

Met zonnepanelen bespaart u al vanaf de eerste maand geld: de opbrengst is namelijk hoger dan de maandelijkse aflossing. Goed voor het milieu, en voor uw portemonnee. Wacht niet te lang als u mee wilt doen dit is de laatste keer dat het project verlengd wordt.

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met www.degroenezone.nl, e-mail info@degroenezone of bel tel. 085- 2083136 en start deze lente nog met het opwekken van je eigen zonne-energie.

U kunt tot 1 april 2022 een aanvraag indienen bij de Groene Zone. Daarna stopt het zonnepanelenproject.