AKSupport Walk flink op gang

Op woensdag 4 augustus startten de oprichters van de Stichting Asian Kidz, Angela Gielen en Joop Halma, in het centrum van Asten met het wandelen van de AKSupport Walk, een rondje Nederland om op deze manier aandacht te vragen voor de stichting. Met deze wandeling hopen Angela en Joop dat de donaties weer meer gaan ‘lopen’.

Inmiddels zijn de twee wandelaars ruim twee weken onderweg van Noord-Brabant door de Bommelerwaard langs de Waal naar het dorp Vuren in de gemeente West Betuwe (Gelderland). Dwars door de polders van de Alblasserwaard (Zuid-Holland). 

Het wandelen gaat ‘lekker’. Angela en Joop zijn helemaal in hun element. Na een prachtige wandeldag (de eerste dagen incl. hoosbui) is de aankomst bij een diversiteit aan accommodaties. Een slaapplek bij familie, vrienden, kennissen – wat een ontvangst en gastvrijheid. Op de camping in de ochtend met opkomende zon en een prachtig uitzicht genietend van een ontbijt, daarna klaar voor het opbreken van de tent.

Bijna drie weken onderweg en wat hebben Angela en Joop vele leuke reacties en ontmoetingen gehad. Andere wandelaars, mensen die van de fiets stappen en spontaan een praatje maken, twee agenten die de moeite nemen om te stoppen, twee plaatsgenoten uit Asten fietsend door de Alblasserwaard en hen herkenden aan het vlaggetje.