Albert Heijn Jan Linders Someren opent 9 oktober

Donderdag 21 september gaat de Jan Linders aan de Kerkstraat 30d in Someren om 18.00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders.

De winkel wordt op maandag 9 oktober om 14.00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Theo Storteboom: ,,Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.”

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren.

De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders. 

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkel in de buurt: Postelstraat 39 in Someren.

Vanaf maandag 9 oktober om 14.00 uur staan de medewerkers in Someren weer vol enthousiasme klaar. Klanten zien dan een vernieuwde supermarkt waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Theo Storteboom: ,,We kijken ernaar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”

Foto winkelteam: Albert Heijn Jan Linders, Dirk Brand