Amazing Tribute Night in OJC Comeet Someren

Op zaterdag 28 mei treden in OJC Comeet Someren drie geweldige tributebands op, die ongelofelijk dicht het origineel benaderen.

De regionale band Scummy Men laat de eerdere indierockhits en de nieuwere sound van Arctic Monkeys op energieke wijze van het podium stralen, als ook eerder op Nirwana Tuinfeest. De vijf muzikanten spelen naadloos het gevarieerde repertoire van de Engelse band met het bestverkochte Britse debuutalbum aller tijden. Ze zijn daarmee een lust voor oog en oor voor de echte fans.

Within Temptation door Within Tension speelt sinds 2014 het repertoire van de wereldwijd bekende Female Fronted Metalband. De unieke stem van de zangeres is haast niet te onderscheiden van het origineel, wat ook in Het Klokgebouw te horen was. Alle bekende nummers uit de beginperiode en ook de latere hits komen in een spetterende show aan bod.

Volbeat door Volbeer, een band die weer helemaal terug is. Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland speelden zij ook in België en Duitsland met ook daar volgers van de Volbeat fanclub. Doe je ogen een moment dicht tijdens de show en je hoort gewoon de Deense band, zoals het hoort. Metal en soms country, in zijn puurste vorm, maar dan wel als een rollercoaster.

Tijdens vorige optredens op (grote) festivals, lieten deze drie bands het publiek ongekend genieten. Iedereen, van echt alle leeftijden, was razend enthousiast over de sfeer en de muziek.

De tickets zijn in de voorverkoop te krijgen voor € 7,50 online via www.ojccomeet.nl en bij Primera Someren.

De entree aan de dagkassa bedraagt € 12,50.

Aanvang 20.00 uur.