Ans Verlangen prinses van de KBO Someren-Heide

Ans Verlangen is op zaterdag 7 januari gepresenteerd als de nieuwe Prinses van de KBO  in het land van De Keijepaol.

Ans is geboren in het plaatsje Drempt in de Achterhoek, maar al sinds zeer lange tijd een gewaardeerd lid van de gemeenschap in het land van

Prinses Ans heeft 23 jaar aan de Nieuwendijk in Someren-Heide gewoond. Tien jaar geleden verhuisde ze naar Keizersmantel in Someren.

KBO carnavals middag Someren-Heide Annie Hendriks

De prinses heeft twee kinderen, Lies en Dries, en is trotse (op)pas oma van Lotte, Tijn, Wout en Jill.

Prinses Ans is naast haar baan als postbode o.a. actief in de SHop, buurttuin De Heise Plak, als oppas-oma en mantelzorger.

Het carnaval vieren zit haar in het bloed. Zo is Prinses Ans meer dan 40 jaar de beschermvrouwe geweest van ex-Raad van Elf lid Jos Verlangen en is haar zoon Dries jeugdprins geweest in het land van De Keijepaol.

Prinses Ans I gaat bij de KBO voorop in het feestgedruis onder de lijfspreuk 'Vandaag niet tuinieren maar samen carnaval vieren!'

KBO carnavals middag Someren-Heide Annie Hendriks

Voordat Prinses Ans I tevoorschijn kwam moest Prins Piet I (Breukers) na drie jaar nog aftreden. Wegens corona is hij de langstregerende prins van De Keijepaol geweest. Hij liet zich met de kruiwagen binnenbrengen en had ook nog een Raad van Elf verzameld.

KBO carnavals middag Someren-Heide Annie Hendriks

De kleintjes van dansgroèep Heibel traden op. De ex-prinsen en Raad van Elf hadden weer de nodige grappen en grollen. Sanne van den Boer stond in de ton als juffouw An en showgroep Dè Vèlt Op kreeg de zaal goed mee.

De Bessemblaozers zorgden voor de muzikale omlijsting.

KBO carnavals middag Someren-Heide Annie Hendriks