Beauty Kliniek Asten wint Beauty Award 2021 Regio Zuid

Beauty Kliniek Asten wint Beauty Award 2021 Regio Zuid

Beauty Kliniek Asten heeft de Beauty Award 2021 Regio Zuid gewonnen.

Op  Koningsdag mocht Wil van Deursen de prijs uit handen van Marianne van den Broek, juryvoorzitter van de Beauty Award ontvangen.

Al in 2019 werd verantwoording afgelegd aan de jury. Hiervoor moest Wil van Deursen eind oktober van dat jaar een compleet boekwerk inleveren waarin haar werkzaamheden en haar zaak uitvoerig aan bod kwamen. Ook haar opgedane kennis en diploma's wogen zwaar mee in deze beslissing.

In januari 2020 kwam er vervolgens een mystery guest langs voor een beoordeling en dat leverde Wil van Deursen begin 2020 een nominatie op als genomineerde Top 3 beste schoonheidsspecialiste. Ook de gesprekken met de jury die daarop volgden, doorstond ze met vlag en wimpel. De jury is dan ook lyrisch: ,,Deze bevlogen onderneemster heeft passie en visie voor haar onderneming en staat voor kwaliteit en ontwikkeling in haar vakgebied. Deze beautyprofessional heeft een grote ambitie om verder te groeien met haar onderneming, waarbij ze de focus niet uit het oog verliest en weet wat ze wil. Ze is heel bewust van wat ze doet, en wat ze wel en niet mag binnen haar vakgebied. Een vakvrouw pur sang!”

De Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de BTP, Beauty Trade Professionals, de leveranciersorganisatie van de beautybranche en branche gerelateerde organisaties. Deze award is geïnitieerd ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de beautybranche. Om in aanmerking te komen voor deze prachtige award moet men voldoen aan vastgelegde normen en waarden, kenmerkend voor de ondernemer in de beautybranche. Deze eisen zijn alles bepalend voor een nominatie door de onafhankelijke vakjury.

Voor meer informatie: www.beauty-award.nl.