Geweldige en succesvolle benefiet(s)middag in De Ruchte voor Stichting KIKA

Op zondag 12 maart vond er een benefiet(s)middag plaats in De Ruchte in Someren voor Stichting KIKA.

Deze middag werd georganiseerd door de vijf vrienden Rob van Santvoort, Bart Wijnen, Pim van Otterdijk, Frans Bruijstens en Ruud Meeuws, die in juni als team Mens Sansa In Corpore Sano (Een gezonde geest in een gezond lichaam) mee gaan doen met Giro de Kika; een vijfdaags wielerevenement door de Dolomieten en Stelvio, waarbij ze vooraf zoveel mogelijk geld willen inzamelen voor het goede doel KIKA.

Eric Driessen

Het was een drukbezochte middag, waarbij de bezoekers konden genieten van live-muziek van Nobel (Jeroen van den Eerenbeemt) en de band Gao toch fietse. Daarnaast kon men bieden op prachtige veilingitems en vond er een loterij plaats met fantastische prijzen.

Dit alles werd gepresenteerd door Ad van Seggelen.

Eric Driessen

Voor de kinderen was er genoeg entertainment. Zo konden ze worden geschminked en waren er diverse spelletjes waar ze aan konden deelnemen.

Naast dat het een ontzettend gezellige middag was, is er tijdens deze middag ook een prachtig bedrag van € 4.626,20 opgehaald voor Stichting KIKA. Namens de organisatie iedereen bedankt voor jullie steun en hulp.

Eric Driessen