Bijeenkomst SIRIS-Businessclub in 't Kwartier in Asten

De lokale media-instelling SIRIS hield op donderdag 30 november de jaarlijkse SIRIS-Businessclub-bijeenkomst in 't Kwartier in Asten.

Eric Driessen

SIRIS-voorzitter Emiel de Vos heette de aanwezigen welkom. Hij vertelde kort over de laatste ontwikkelingen bij de vorming van een streekomroep met deelname van SIRIS, DitIsHelmond en DMG Deurne.

Eric Driessen

Hoofdredacteur-directeur Harrie van Horik keek terug op het afgelopen jaar en vooruit op zijn naderende pensioen. Hij stelde zijn opvolger Austeja Jonikaite voor. Austeja is sinds augustus in dienst van de streekomroep met als specialisatie 'Asten en Someren'. Dat een snel veranderend medialandschap voor de nodige wijzigingen gaat zorgen bij de omroep is een feit. Als we Austeja moeten geloven ...

Eric Driessen

Arjo van Trigt, de kwartiermaker voor de te vormen streekomroep, ging daarna verder in op de stand van zaken bij de omroepen en de zegeningen van een streekomroep.

Eric Driessen

Na deze sprekers werden de aanwezigen door Erik van Oosterhout, Hans van den Eerenbeemt en Patrick Smits in groepjes rondgeleid in 't Kwartier.

Eric Driessen

Die rondleiding eindigde natuurlijk bij de trots van 't Kwartier, de gezellige bar.

Eric Driessen

Op siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.