Bijeenkomst Someren Geraakt gaat niet door

De organisatie van Someren Geraakt en Samen voor Someren hebben met pijn in het hart besloten dat de bijeenkomst van zondag 3 oktober, ondanks de grote belangstelling, niet door kan gaan.

De weersvooruitzichten zijn voor zondag dusdanig slecht, dat doorgaan onverantwoord is.

Ook al is er een kans dat het in de middag weer droger wordt, dan nog is het in de uren vooraf niet goed mogelijk om alle voorbereidingen wat betreft aankleding en geluid te kunnen opbouwen en te testen.

Daarbij is een kletsnat natuurtheater De Donck niet prettig voor de deelnemers en belangstellenden. Er is nog gekeken naar een alternatieve locatie, maar daarmee kan het programma niet goed uit de verf komen zoals het bedoeld is.

Hart voor de Zorg Eric Driessen

Afhalen van twijgenharten en kaarten wél mogelijk.

Voor wie wil is er zondag wél de mogelijkheid om bij De Donck een hart van twijgen en speciale kaarten op te komen halen. Deze zouden anders na afloop van de bijeenkomst aan de bezoekers worden meegegeven.

Wil je nog iemand een hart onder de riem steken of vind je het fijn om zelf een dergelijk hart te krijgen, dan ben je van harte welkom.

De organisatie is van 13.30 tot 14.30 uur aanwezig om de harten en kaarten uit te delen aan wie wil.

Marlies, Marij, Riekie, Gerry, Jan en Hetty: ,,Na twee keer uitstellen en ruim een jaar toewerken naar deze bijeenkomst, doet deze beslissing ons veel pijn. Al met al kijken we ondanks deze enorme tegenvaller wél met een goed gevoel terug op een mooi jaar met aandacht voor elkaar tijdens deze moeilijke coronatijd. De vele acties in aanloop naar de bijeenkomst hebben mensen met elkaar in verbinding gebracht. Denk aan de hartverwarmende succesvolle kaartenactie in november vorig jaar, de harten die overal verspreid zijn en de momenten dat we de horeca, winkeliers en de zorg een hart onder de riem hebben gestoken. We willen daarom ook via deze weg alle sprekers, artiesten, vrijwilligers, instanties, bedrijven en de gemeente die bijgedragen hebben aan al deze mooie initiatieven hartelijk danken voor de belangeloze inzet. Het is fijn om te zien dat de inwoners van de vier dorpskernen van Someren samen oog hebben voor elkaar in deze moeilijke tijden. Laten we dat vooral blijven vasthouden’’.

Hart voor de Zorg Eric Driessen