Bike Totaal Luke van Leeuwen verhuist naar pand Prins Bernhardstraat

Luke van Leeuwen van Bike Totaal Luke van Leeuwen, gevestigd in de Burgemeester Wijnenstraat in Asten, zocht al geruime tijd naar een nieuwe locatie om de winkel verder te kunnen laten groeien.

Omdat er voor de winkel, magazijn en werkplaats een metrage ca. 1.000m2 gewenst was, bleek een plek in het centrum van Asten moeilijk inpasbaar.

Direct grenzend aan het centrum, op de hoek van de Industrielaan/Prins Bernhardstraat, ligt het pand wat voorheen bekend was als het woonwarenhuis.

Meubelwinkel Gister en Vandaag gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie in Roermond.

Hierdoor komt er op deze locatie winkelruimte beschikbaar per najaar 2021.

Rob Fritsen

De gemeente Asten heeft op 17 juni besloten in principe medewerking te verlenen aan de verplaatsing van Bike Totaal Luke van Leeuwen naar de locatie aan de Prins Bernhardstraat 67 in Asten. 

Bike Totaal Luke van Leeuwen brengt een mooie aanvulling op het huidige aanbod met de Hubo en Beddenbriljant die zich hier al gevestigd hebben op de begane grond en de invulling van wonen en dienstverlening op verdieping.

Om de winkelruimte van 1.000 m2 voor langere periode aan Luke van Leeuwen te kunnen verhuren is er nog voor de zomer een omgevingsvergunning aangevraagd. 

De gemeente Asten heeft als voorwaarde gesteld dat er een omgevingsdialoog wordt georganiseerd, waar buren en belanghebbenden hun op- en aanmerkingen kenbaar kunnen maken. 

Vastgoedmaatschappij Van der Loo BV en Bike Totaal Luke van Leeuwen zullen hiervoor betrokkenen actief benaderen.

Mocht u hiervoor in aanmerking komen en bent u nog niet benaderd, dan kunt u zich opgeven via e-mail info@lukevanleeuwen.nl  of e-mail info@vastgoedvanderloo.nl.

Luke hoopt zijn nieuwe winkel begin 2022 fysiek te kunnen openen.