Boekpresentatie ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’

Donderdag 30 juni werd in een gezellig gevulde kantine op sportpark De Renkant in Lierop het jubileumboek ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’ gepresenteerd.

De avond begon met een minuut stilte voor de onlangs overleden Theo van Brussel, een van hoofdpersonen in het boek. Met hem werd ook aan alle andere niet meer onder ons zijnde leden van de vereniging gedacht.

Jan Driessen stelde de redactieleden voor en somde de indrukwekkende competenties op die dankzij dit clubje plus Titus Joosten van Studio Joosten in een sterk team verzameld waren.

Wa Naw Wir, de cabaretclub die bij menig voetbalfeestje voor de vrolijke noot zorgde, nam het heft in handen bij een pubquiz waarin het vooral ging over kennis van de geschiedenis van de SV Lierop.

Toon van den Hurk bleef na dertien vragenrondes over als winnaar.

Hoe Wa Naw Wir het flikte is nog steeds een raadsel maar aanvoerder Léon Verstappen wist nog geen minuut na de einduitslag een prachtige ingelijste foto van Toon als Pub Quiz-winnaar 2022 tevoorschijn te toveren. Daarmee was de koek nog niet op want Toon kreeg ook nog het allereerste boek uitgereikt van voorzitter Arjan Heijblom. Vervolgens kon eenieder het boek inkijken en kwamen de verhalen en anekdotes los.

Mensen die graag alsnog het boek willen bestellen kunnen een e-mail sturen naar voorzitter@svlierop.nl

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.