'Boerentrots' hoofdsponsor van SSE

'Boerentrots' is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalvereniging SSE uit Someren-Eind.

De hoofdsponsor - voor de komende drie jaar - werd op zaterdag 19 juni op sportpark De Heikampen gepresenteerd.

nannie van hoof

De nieuwe hoofdsponsor bestaat uit een collectief van (lokale) agrarische ondernemers en agrarisch aanverwante bedrijven (lees: Boeren). 

Een afvaardiging van het collectief van de 'boeren' was aanwezig zijn om mede het hoofdsponsorschap bekend te maken en de contracten te tekenen voor het collectief.

nannie van hoof

Tijdens het afgelopen seizoen is de sponsorcommissie actief op zoek geweest naar een nieuwe hoofdsponsor. Toen het idee werd geopperd om de agrarische sector van Someren-Eind te benaderen werd dit met enthousiasme opgepakt. Er werd een flyer gemaakt met de titel: SSE zoekt boer!

En deze boeren werden gevonden. Een grote groep boeren reageerde positief op het idee om met de agrarische ondernemers rondom Someren-Eind een maatschappelijk steentje bij te dragen in het verkleinen van de kloof tussen boer en burger.

Voetbalvereniging SSE kent veel leden die actief zijn in de agrarische sector en nu laat ook het eerste elftal de komende drie jaar wekelijks zien dat zij trots zijn op deze mooie sector.

Voetvolleykampioenschap

Naast de presentatie van de hoofdsponsor hield SSE voor het eerst een voetvolleytoernooi. Twaalf teams streden om de winst, waarna VV Gestel, bestaande uit Jack Peters, Wakar Maboob, Karin Velings en Marc Cleven er na een zinderende finale met de winst vandoor ging. Ook in de halve finale wisten ze, na een weergaloze wedstrijd van Ronald Claessens, de grote favoriet SV Lierop over de knie te leggen.

nannie van hoof