Carnavalsprogramma van De Meerpoel

Het carnavalsprogramma van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren:

Zaterdag 10 februari: Kloenk Festival met de Burgemeester Kloenkverkiezing. Dit jaar strijden Demi, Gijs en Shakira om de titel 'Burgemeester Kloenk 2024'. 's Avonds treedt Feestband De Amigo's op.

Zondag 11 februari:'T Is Wir Zo'ndag - mèr dan anders. Een gezellig en interactief programma verzorgd door Dirk en van Daan, met onder andere het 'Ameezing Douche Festijn'. Iedereen die wil is hierbij uitgenodigd om live op het podium in de douchebak een nummertje te komen zingen. Rond 18.00 uur zullen de mannen van Goa toch fietse! de gezelligste Belgische nummers ten gehore brengen. De dag wordt afgesloten met muziek van blaaskapel Blitz! uit Eindhoven.

Maandag 12 februari: 'Gao toch Kruije' keert weer terug. Hierbij leggen deelnemers in teams van twee personen zo snel mogelijk het vernieuwde parcours af, waarbij de één in de kruiwagen zit en de ander duwt. 's Avonds komt de band The Velvet Roses spelen. Ook keren de Slappe Zakken terug in de tent en maken zij hun 38e Slappe Zak bekend.

Dinsdag 13 februari: De carnaval wordt samen met De Platte Vonder afgesloten tijdens het #superfijnmengfestijn. Net als vorig jaar wordt er weer een Crazy 11 georganiseerd, waarbij iedereen mag aansluiten.

De toegang tot de tent is alle dagen gratis.