Concert Mannen met Baarden en Puur Sangh

Puur Sangh geeft op zaterdag 30 september om 20.00 uur haar eerste concert in 't Kwartier in Asten.

Het koor treedt er op samen met de Mannen met Baarden uit Gemert.

Al enkele jaren brengen de Mannen met Baarden op diverse plaatsen in de regio een gevarieerd gospelprogramma ten gehore. In onze actuele, onrustige en vaak barre, alsmaar voortjakkerende tijd, willen de Mannen met Baarden met hun gospelprogramma houvast en ankerpunten bieden en zicht geven op een hoopvol perspectief.

De Mannen met Baarden, drie stemmen, twee gitaren, mandoline en bas worden bijgestaan door een zangeres en accordeonist en koorlid Ton van der Weerden.

Vóór de pauze zingt Puur Sangh een medley van prachtige meerstemmige Engelse, Franse en Duitse liederen. Ook zullen ze een tipje van de sluier laten horen van de Messa di Gloria van Puccini. Dit grote werk gaat Puur Sangh op 17 december uitvoeren in de H. Maria Presentatiekerk in Asten.

Frans van Tuijl zal het koor op 30 september begeleiden met de piano.

Nà de pauze kunnen de bezoekers gaan genieten van de Mannen met Baarden. Puur Sangh zal een aantal nummers met de band zingen.

Dit alles onder leiding van dirigent Rob Jacobs.

Kaarten à € 12,50, inclusief een drankje, zijn te verkrijgen via www.puursangh.nl of op de avond bij de ingang van 't Kwartier.