De Grote Pepernotenshow is terug

De Grote Pepernotenshow op zondag 28 november in De Ruchte in Someren belooft een wervelende show te worden voor jong en oud, boordevol muziek, interactie en humor.

Kom kijken en beleef het verhaal van de magische maakmachine.

Eric Driessen

Op zondag 24 oktober hebben Harrie Welten van Jumbo Harrie Welten Someren en Leon van de Moosdijk, President van Muziekvereniging  Somerens Lust, een sponsorovereenkomst getekend voor De Grote Pepernotenshow.

Het opleidingsorkest van Muziekvereniging Somerens Lust brengt tijdens De Grote Pepernotenshow nieuwe sinterklaasmuziek ten gehore, waarbij Jetteke Hendriks de zang verzorgt.

Eric Driessen

Ze brengen een heel origineel verhaal over de magische maakmachine, naar het idee van Wiljan Raijmakers, die ook een aantal liedteksten heeft bewerkt.

Het belooft een gezellige show te worden waarbij veel gelachen, gezongen en gedanst kan worden. Natuurlijk komt Sinterklaas zelf ook nog even langs.

Eric Driessen

Voor iedere bezoeker is er een cadeautje bij binnenkomst van de zaal en na afloop een traktatie. In de foyer van De Ruchte is er de mogelijkheid voor een meet & greet met Sinterklaas en de Pieten.

Eric Driessen

Spaaractie Jumbo Harrie Welten Someren

Ook deze keer kunnen bezoekers weer sparen voor korting bij Jumbo Harrie Welten in Someren.

De spaaractie loopt van woensdag 3 november tot en met zaterdag 27 november 2021.

Tickets te bestellen via www.deruchte.nl.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.