De Kennedymars van Bart brengt 12.000 euro op voor KWF

Bart Megens uit Lierop heeft de Kennedymars gelopen en dat deed hij voor KWF Kankerbestrijding.

Bart dacht bij de start van zijn sponsoractie zo’n € 500 op te halen.

Dat is een bescheiden inzet, gezien het eindresultaat. Bart liep maar liefst € 12.000 bijeen.

Op www.slaponline.nl is onderstaand dankwoord van Bart te lezen.  

Dankbaar!

Dat is het juiste woord voor hoe ik me voel na het lopen van de Kennedymars en voor het geld wat is gedoneerd aan het KWF. Het was een bijzondere maar ook emotionele reis (inclusief voorbereidingen). Wat voelde mijn aankomst in Someren als een warm bad. Blij dat het was gelukt. Emotioneel omdat ik mensen in mijn armen kon sluiten die dicht bij me staan.

Zelf ben ik een van de personen die altijd heeft geroepen ‘ik ga nooit de Kennedymars wandelen’. Toen ik zag dat de Kennedymars dit jaar was gekoppeld aan het KWF was ik om. Dit ga ik eenmalig doen en ik ga proberen zoveel mogelijk in te zamelen voor het KWF.

Wat was ik blij dat mijn eerste doel van € 500 voor het KWF al binnen dertig na start van de actie gerealiseerd was. De doelstellingen kon ik regelmatig blijven bijstellen.

Harrie gaf de ruimte om mijn verhaal bij SIRIS te doen. Ik deelde persoonlijke verhalen op social media, wat normaal echt niet mijn ding is. Alles voor het goede doel. Uiteindelijk is er ruim € 12.000 binnengekomen.

Mocht je deze actie nog willen steunen of heb je de actie om een of andere reden gemist, hij staat nog drie weken open dus er kan nog gedoneerd worden.

Klik hiervoor op de link: KWF Kankerbestrijding – Bart Megens

Zonder goede voorbereiding ben je nergens. Ik wil al mijn wandelmaatjes van afgelopen jaar bedanken voor de fijne gesprekken en de wandelingen. Hiermee is de basis gelegd voor het kunnen lopen van deze tocht. Zowel fysiek als mentaal.

Dankbaar ben ik zeker voor de goede begeleiding die ik heb gekregen tijdens oefentochten en tijdens zowel voor als na het lopen van de Kennedymars.

Dank aan Voetzorg Lierop, maar zeker ook Gerty van de EHBO Someren voor het goede preventieve werk en nazorg als ik toch weer veel blaren had gelopen.

Dank aan Massagetherapie Van de Westerlo voor de goede zorgen voor en na enkele lange wandelingen. Aan de mensen die me zondag hebben zien binnenkomen, na een massage in de middag liep ik weer recht. Dit ondanks dat ik de laatste 35 km scheef had gelopen, omdat ik last had van mijn rug.

Dankbaar: Ik wil echt iedereen nogmaals bedanken voor alle ondersteuning, steun en donaties!

Lieve en dankbare groet,
Bart