De Ruchte in Someren 25 jaar

De Ruchte in Someren viert op zondag 1 oktober het zilveren jubileum.

Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Rob Fritsen

Vorig jaar is al een start gemaakt met het restylen van de vergaderruimtes en de artiestenkleedkamer. Dit jaar, als kers op de jubileumtaart, is daar een groot gedeelte van de benedenverdieping bijgekomen. De Huiskamer, biljartruimte, toiletten en enkele gangen hebben nieuwe vloeren gekregen.

Het Dobutheater heeft in samenwerking met haar hoofdsponsor Bouwbedrijf DOBU de grootse restyling ondervonden. Naast een nieuwe vloer en een likje verf is er zelfs in het DOBU-theater een heuse VIP-lounge bijgekomen.

Tijdens de jubileummiddag zijn de gerestylede eigen ruimtes open voor bezichtiging.

Bij binnenkomst krijgen alle volwassen bezoekers een gratis lotje voor de loterij. Om 14.30 en 15.30 uur worden in de foyer o.a. de allerlaatste kaartjes voor veel van de uitverkochte voorstellingen verloot, zoals Najib Amhali, Coldplay-tribute, Christel de Laat, Tjitske Reidinga, Rob Scheepers, Pater Moeskroen, Guido Weijers en Simon & Garfunkel-tribute.

Als hoofdprijs worden voor een aantal van de hierboven genoemde voorstellingen ook tickets voor in de VIP-lounge verloot.

Daarnaast is er voor alle bezoekers gratis koffie, thee, ranja en iets lekkers en kunnen de allerkleinsten geschminkt worden.

Rob Fritsen