De Ruchte houdt open dag

De Ruchte in Someren houdt op zondag 18 september een open dag.

De Ruchte is dè plek in Someren waar ontmoeting, beleving, ontwikkeling, verbinding en onderneming samenkomen.

Tijdens deze open dag zijn er tussen 13.00 en 17.00 uur diverse workshops, een informatiemarkt en je kunt als vanouds ook cultureel genieten van uiteenlopende optredens van professionele artiesten en lokale helden. Een programma dat bij en jong en oud in de smaak zal vallen.

Workshops

Op de open dag zijn er allerlei gratis workshops te volgen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Denk hierbij aan een workshop reanimeren, workshop instrument bespelen, workshop radio maken en een workshop vloggen.

Informatiemarkt

Tijdens de middag is er een doorlopende informatiemarkt in de foyer. Maak kennis met de verenigingen, bedrijven en instellingen die al jarenlang in De Ruchte gevestigd zijn. Ga in gesprek, stel je vragen en laat je informeren.

Optredens
In de theaterzaal zijn optredens van Somerense artiesten en voorproefjes van professionele artiesten uit het komend theaterseizoen. Onder andere deze artiesten komen in 20/30 minuten hun kunsten vertonen.

Er zijn optredens van mannenkoor De Nachtegaal, Muziekvereniging Somerens Lust, Nas Orkestar (onder andere bekend van The Passion) en cabaretgroep Beperkt Houdbaar. Deze professionele cabaretiers komen een gratis voorproefje geven van hun show op 14 april in De Ruchte. 

Ook aan de kleinsten is gedacht;
– Laat je in stijl schminken
– Doe mee met een kleurwedstrijd en maak kans op vier vrijkaarten voor de voorstelling van Juf Roos in De Ruchte
– Er is genoeg lekkers verkrijgbaar

Iedereen is welkom en de entree is gratis.

De medewerkers van TussendORO zorgen voor heerlijke hapjes, geserveerd met een brede glimlach.