De Speledonckers creëren Iets vanuit Niets

Openluchttoneelvereniging De Speledonckers uit Someren voert op zondag 12, woensdag 15, zaterdag 18, zondag 19 en woensdag 22 september de nieuwe voorstelling op: Iets vanuit Niets.

De voorstellingen vinden plaats in natuurtheater De Donck in Someren en beginnen op de zondagen 12 en 19 september om 14.30 uur en de andere dagen om 20.00 uur.

Vanuit niets een eigen voorstelling schrijven

Net nadat de eerste repetities vorig jaar begonnen waren, ging Nederland weer in lockdown. Via zoom repeteren viel niet mee en besloten werd om te gaan experimenteren. Acht spelers namen de uitdaging aan en gingen enthousiast van start. Geen bestaand script repeteren, maar samen een nieuwe voorstelling schrijven. Er volgenden brainstormsessies onder leiding van regisseur Ruud van Bree en uiteindelijk heeft hij alle ideeën en uitwerkingen samen gevoegd tot één script.

De voorstelling gaat over het creatieve brein met al zijn zinvolle en zinloze gedachten, ideeën, logica en chaos. Laat u verleiden en verrassen en geniet van een sfeervolle middag of avond in De Donck.

Data voorstellingen:

zondag 12 september 14.30 uur

woensdag 15 september 20.00 uur

zaterdag 18 september 20.00 uur

zondag 19 september 14.30 uur

woensdag 22 september 20.00 uur

Kaartjes zijn te koop via de website van de Speledonckers www.speledonckers.nl en bij de kassa van het natuurtheater vanaf een uur voordat de voorstellingen beginnen.

Er is een pinautomaat aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de website.

Alle maatregelen zijn genomen om te zorgen dat men veilig het theater kan bezoeken.  Alle bezoekers dienen een aanmeld/gezondheidscheck formulier in te vullen. Deze liggen klaar aan de ingang van het theater.