Def Americans en The Rumble Rousers in OJC Comeet Someren

Eindelijk staan Def Americans en The Rumble Rousers samen op het podium van OJC Comeet in Someren en wel op vrijdag 20 mei vanaf 20.30 uur.

De outlaw country en rock-’n-rollmuziek bleek vaker een gouden combinatie. Daarom heeft de organisatie, op veler verzoek, deze artiesten bij elkaar gebracht.

Def Americans is een weergaloze Johnny Cash-tributeband en zonder twijfel de meest geboekte band van ons land, die al 15 jaar verbluffend goed de sfeer van the man in black in hun shows weet neer te zetten. Het ultieme compliment was de begeleiding van de broer van Johnny Cash, tijdens zijn concerten in Nederland.

The Rumble Rousers zijn drie topmuzikanten, die rock-’n-roll, rockabilly & surf spelen. Eigenwijs en ruig met een moddervette sound. Tijdens vorige optredens op (grote) festivals lieten deze twee bands het publiek ongekend genieten. Iedereen, van werkelijk alle leeftijden, was razend enthousiast over de sfeer van deze muziek. De vorige keren bleek dit een totaal uitverkochte avond en een geweldig feest. Dit zal deze keer niet anders zijn.

De voorverkooptickets voor € 12,50 zijn nog beperkt te krijgen. Alleen online via www.ojccomeet.nl.

Entree aan de dag kassa bedraagt € 17,50.