Prachtige synchroonzwemshow Karma Synchoteam in zwemschool De Abeel

Op zondag 12 februari gaf het Karma Synchroteam een show in zwembad De Abeel in Someren.

Het Karma Synchroteam is een klein jaar geleden neergestreken in De Abeel.

Het team bestaat uit vijf zwemsters/vriendinnen en een coach.

Zij hebben samen door de jaren heen al vaker met elkaar gezwommen en kwamen als vriendinnengroep bij elkaar voor etentjes en dergelijke.

Zij misten de synchroonzwemsport.

Toen is het plan gekomen als kleine groep verder te gaan. Zwemschool De Abeel was voor hen de ideale locatie gezien de verstelbare bodem en het niet te grote zwembad.

Eric Driessen

Op zondag 12 februari was het eerste optreden van het Karma Synchroteam.

Deze spetterende show was helemaal uitverkocht. Het was een drukke en gezellige avond.

Eric Driessen

Na de inleiding door coach Gerrie kreeg het publiek maar liefst acht optredens van de dames. Steeds in wisselende samenstelling en op uiteenlopende muzieknummers. Ook werd ieder optreden uitgevoerd in andere zwemkleding. Een mooie mix van kleuren en muziek.

Na de eerste vier optredens was er een pauze ingelast om de dames even op adem te laten komen. Het publiek kon in de wachtruimte van de zwemschool even iets drinken en afkoelen.

Eric Driessen

Op het einde werd toegewerkt naar een knallend slot. Aan het applaus was af te leiden dat het optreden zeer gewaardeerd werd.

In het publiek waren diverse jonge zwemsters aanwezig die dolenthousiast waren over deze mooie, maar zware zwemsport.

Eric Driessen

Zwemschool De Abeel organiseert op zaterdag 25 februari om 15.30 uur een clinic synchroonzwemmen voor jongens en meiden die minimaal een B-diploma hebben.

Aanmelden kan via info@zwemschool-deabeel.nl. Kun je niet op die datum maar wil je een andere keer meedoen? Stuur dan ook even een bericht.

Eric Driessen