Deze maand in Bibliotheek Asten

In de bibliotheek in Asten worden veel interessante activiteiten georganiseerd.

Zoals spreekuren waar je terecht kan met digitale vragen, bijeenkomsten om je taalvaardigheid te verbeteren, workshops voor jongeren en gezellige momentjes voor de allerkleinsten. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen. 

Voorlezen op woensdagmiddag

Op woensdag van 15.00-15.30 uur, gratis.

Iedere woensdagmiddag wordt er voorgelezen in de bibliotheek. Kom je ook gezellig samen een boek lezen en ontdekken? Voor kinderen tot 7 jaar.

Leerwerkloket inloopuur

Dinsdag 20 juni van 14.00 tot 16.00 uur, gratis.

Werk je maar wil je je verder ontwikkelen? Zoek je werk, maar heb je nog niet de juiste opleiding? Of overweeg je een carri√®reswitch, maar weet je niet goed welke richting je op wilt? Loop dan eens binnen bij het inloopuur van Leerwerkloket Helmond-Peel in de bibliotheek. Zij zijn onafhankelijk en kunnen je adviseren op het gebied van werk en scholing. 

Inloopspreekuur energiebesparing

Zaterdag 17 juni van 10.30 tot 12.30 uur, gratis.

Tijdens het Inloopspreekuur energiebesparing kunnen huiseigenaren in de gemeente Asten hun vragen stellen over het besparen van energie en over het verduurzamen van hun woning. Dit spreekuur vindt elke eerste en derde zaterdag van de maand plaats in Bibliotheek Asten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze activiteiten? Of wil je graag alle activiteiten bekijken die de bibliotheek organiseert? Kijk dan op www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of loop binnen bij de bibliotheek voor meer informatie.

Ook bij activiteiten in de andere bibliotheken ben je welkom.