Deze maand in Bibliotheek Someren

In de bibliotheek in Someren worden veel interessante activiteiten georganiseerd.

Zoals spreekuren waar je terecht kan met digitale vragen, bijeenkomsten om je taalvaardigheid te verbeteren, workshops voor jongeren en gezellige momentjes voor de allerkleinsten. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen.

Inloopspreekuur energiebesparing

Zaterdag 11 en zaterdag 25 november van 10.00 tot 12.30 uur. Deelname is gratis.

Tijdens het Inloopspreekuur energiebesparing kunnen huiseigenaren in de gemeente Someren hun vragen stellen over het besparen van energie en over het verduurzamen van hun woning. Dit spreekuur vindt elke tweede en vierde zaterdag van de maand plaats in Bibliotheek Someren.

Ontdek de mediajungle

Woensdag 15 november van 14.00 tot 16.15 uur. Deelname is gratis.

YouTube, TikTok, Snapchat, WhatsApp, games... Soms zie je door de vele mediabomen het bos niet meer. Media is net als de jungle: spannend, uitdagend, er is van alles te ontdekken en te beleven. Maar soms schuilt er gevaar. Leer de media kennen met dit leuke bordspel in de bibliotheek. Voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Boekjes & Babbels Sinterklaas

Woensdag 22 november van 10.15 tot 11.30 uur. Toegang is gratis.

Ouders, grootouders en kinderopvang zijn van harte welkom bij het leukste uurtje met je kind van 0-4 jaar in de bibliotheek. Deze maand staat in het teken van Sinterklaas. Samen met muziekdocente Joke van Loon gaan ze liedjes zingen en op zoek naar iets lekkers. En misschien komt Sinterklaas een bezoekje brengen.

Wil je meer informatie over deze activiteiten? Of wil je graag alle activiteiten bekijken die de bibliotheek organiseert? Kijk dan op www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of loop binnen bij de bibliotheek voor meer informatie.

Ook bij activiteiten in de andere bibliotheken ben je welkom.