SIRIS.nl

Digitale informatieavond Groene Zone over aanschaf van zonnepanelen

Het initiatief De Groene Zone is van twaalf gemeentes in de regio Zuidoost Brabant w.o. Asten en Someren met als doel zoveel mogelijk woningen te voorzien van zonnepanelen.

Nu de energieprijzen stijgen en de noodzaak om duurzame maatregelen te nemen steeds groter wordt, is dit een goed moment om u te informeren over het aanschaffen van zonnepanelen.

Via de Groene zone kan dat eenvoudig, snel en zonder eigen geld beschikbaar te hebben.

Eric Driessen

Het aanschaffen van zonnepanelen via de Groene Zone heeft veel voordelen. U kunt zonder veel moeite meehelpen aan een betere wereld en gebruik maken van duurzame energie.

De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg, u ontvangt 15 jaar service en onderhoud op de panelen. Daarnaast doet u zaken met een betrouwbare leverancier, u bespaart al vanaf de eerste maand op uw energierekening en u hoeft geen geld beschikbaar te hebben. U leent het geld tegen een aantrekkelijke rente van 1,35%.

Wim Maas

Op woensdag 24 november houdt de Groene Zone tussen 19.30 en 21.00 uur een digitale informatieavond.

Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan via www.degroenezone.nl. U ontvangt dan een link naar de digitale bijeenkomst via het platform Microsoft Teams.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar hebt u wel vragen? Meld u dan aan voor het online vragenuurtje. Dat kan op www.degroenezone.nl/#vragenuurtje.

Meer informatie over De Groene Zone vindt u op www.degroenezone.nl.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden, diensten en subsidies er beschikbaar zijn op het gebied van duurzaamheid?

Kijk dan eens op de website van het energiehuis Slim wonen. www.energiehuisslimwonen.nl.