Doe inspiratie op tijdens de digitale Leer & Werk Markt regio Helmond-De Peel

Op dinsdag 13 juli vindt de allereerste digitale Leer & Werk Markt plaats. 

Ook in onze regio zijn er personeelstekorten in verschillende sectoren. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers.

De oplossing ligt in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie.

Kennis kan vaak bijgeleerd worden. Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel hun handen ineen hebben geslagen en de online Leer & Werk Markt organiseren op 13 juli.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures ‘in de etalage’ op de site van de Leer & Werk Markt zetten. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven. 

Het is ook mogelijk voor werkzoekenden om op een eenvoudige en informele manier te chatten met werkgevers uit de regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen.

Deelnemen Leer & Werk Markt

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen op dinsdag 13 juli 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur de digitale Leer & Werk Markt bezoeken via https://leer-en-werkmarkt.nl/

Je hoeft je niet aan te melden; ga eenvoudig naar de site en je zit meteen in de Leer & Werk Markt omgeving. 

Werkgevers en uitzendbureaus, die geïnteresseerd zijn in deelname voor een volgende Leer & Werk Markt, kunnen contact opnemen met Michael Kraaipoel UWV, tel. 06-11347378, Linda Koolhaas Senzer, tel. 06-43982608 of e-mailen naar info@leer-en-werkmarkt.nl.

Uiteraard zijn werkgevers welkom om bij deze editie alvast een kijkje te nemen.