Doe inspiratie op tijdens de digitale Leer & Werk Markt regio Helmond-De Peel

Op dinsdag 9 november vindt de tweede Leer & Werk Markt plaats.

Ook in onze regio zien we personeelstekorten in verschillende sectoren.

De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. De oplossing ligt in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie. Kennis kan vaak bijgeleerd worden.

Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel hun handen ineen hebben geslagen en op 9 november de online Leer & Werk Markt organiseren.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring, of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures ‘in de etalage’ op de site van de Leer & Werk Markt zetten. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven.

Het is ook mogelijk voor werkzoekenden om op een eenvoudige en informele manier te chatten met werkgevers uit te regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen!

Deelnemen Leer & Werk Markt

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen op dinsdag 9 november tussen 10.00 en 15.00 uur de digitale Leer & Werk Markt bezoeken via: https://leer-en-werkmarkt.nl/.

Je hoeft je niet aan te melden; ga eenvoudig naar de site en je zit meteen in de Leer & Werk Markt omgeving.

Werkgevers en uitzendbureaus, die geïnteresseerd zijn in deelname voor een volgende Leer & Werk Markt, kunnen contact opnemen met Michael Kraaipoel van UWV, tel. 06-11347378, Linda Koolhaas van Senzer, tel. 06-43982608 of e-mail info@leer-en-werkmarkt.nl.