‘Een manier’ nieuwe single voor Geen Stempel

Met de nieuwe single ‘Een manier’ maakt de feestact Geen Stempel (met Ricky Berkers uit Asten) zich op voor een druk carnaval 2023.

De nieuwe single is een vrolijke meezinger die niet alleen tijdens de carnaval van dit jaar te horen zal zijn in de kroegen en feesttenten, maar ook daarna. Het aanstekelijk liedje komt uit de koker van DJ Ricky Berkers en DJ Galaga, die voor de productie verantwoordelijk is.

‘Een manier’ bevat weer de herkenbare Geen Stempel-sound zoals te horen was in voorgaande singles. De sound die te horen was in eerder singles als ‘Sjansen’, ‘De kroegbaas’, ‘Blondine’, ‘De brugwachter’ en ‘Brabo’.

Rob Fritsen

De feestact treedt op door heel Nederland, maar staat ook regelmatig op de planken in Duitsland en Oostenrijk. Tijdens de carnaval van 2023 zal Geen Stempel op vele podia in het zuiden en daarbuiten te zien zijn, voor energieke optredens.

In 2015 riep Radiozender 3FM de single ‘Brabo’ uit tot beste Brabantse carnavalssingle van het jaar.

Omroep Brabant nodigde Geen Stempel daarop uit in het populaire carnavalsprogramma ‘3 Uurkes Vurraf’. In 2017 werd de act gekroond door een vakjury uit de entertainmentbranche tot de Populairste Opkomende Party Act van Nederland.

Bij de single ‘Een manier’ is ook een videoclip gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=t6uxGx3_4ZQ

Volg Geen Stempel via de website en sociale media via onderstaande links: