Eerste Zummers Oogstfeest bij OJC Comeet Someren

Het graan, de mais en de pompoenen oftewel de oogst is binnen en er mogen nu voor het eerst sinds 1,5 jaar weer evenementen met staand publiek gehouden worden.

Daarom houdt OJC Comeet op zaterdag 23 oktober het Zummers Oogstfeest, waar drie acts voor een mooie, muzikale avond zullen zorgen en het feest eindelijk kan losbarsten.

Al die tijd heeft OJC Comeet onder druk gestaan van vele maandelijkse lasten, zonder elke bron van inkomsten. De vele beperkingen maakten het niet mogelijk om avonden zonder verlies op touw te zetten. Daarom is de organisatie erg blij, dat er nu weer mooie optredens kunnen plaatsvinden.

Behalve deze avond is er verder nog op 13 november Kunstgras Metal Night, op 27 november Verberne Rocks en op 18 december All I want is FEVER.

Bij het Zummers Oogstfeest treedt Hillbilly Hayride op, waar het idee vandaan kwam. Met recht een sterke, regionale band, bekend van vele festivals, die met hun bluegrassmuziek het hele publiek op de vloer krijgt. Verder is daar Hot Rod Riot, geïnspireerd door de Stray Cats maar met een geheel eigen twist bouwen ze een rockabilly- en rock-’n-rollfeest waar het enthousiasme vanaf spat. Rob de Peel Troubadour zorgt met Nederlandstalige nummers, recht uit het hart, voor muziek over vriendschap, geluk en feest.

Om het Zummers Oogsfeest, naast de optredende artiesten, nog mooier te maken, zal de aankleding van de zaal ook in de stijl zijn van het thema, zodat iedereen zich weer thuis voelt en aan een nieuw seizoen bij OJC Comeet kan beginnen (nog wel met geldige QR code, ID en sluiting 00.00 uur).

Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken, zijn alle leeftijden van 16 tot 65+ jaar welkom en is er deze avond gratis entree.

Zrg dat je er op tijd om 19.00 uur bent, want vol is vol.

Voor meer informatie www.ojccomeet.nl, de Facebook pagina van OJC Comeet Someren en Instagram ojccomeetsomeren.