SIRIS.nl

EHBO-vereniging Someren zet jubilarissen in het zonnetje

De jaren 2020 en een groot deel van 2021 gaan voor de EHBO-vereniging Someren de boeken in als bijzondere jaren. Corona brak uit en lessen en evenementen worden stilgelegd. Ook de bedankavond voor leden kon niet doorgaan. Daarom bezocht een afvaardiging van het bestuur de jubilerende leden aan huis. 

Jubilarissen EHBO Eric Driessen

Tien jaar lid van de vereniging zijn Jos Jansen, Jan Keijsers, Ine Kuipers-Loijen, Paul Rooijmans, Joke Swinkels-Maas, Sandra van Seggelen, Liesbeth van Veghel, Bernard van de Ven en Jan Verberne.

Jubilarissen EHBO Eric Driessen

Ook penningmeester Leo Theunissen is 10 jaar lid. Voorzitter Gerty Hendriks-Thijs reikte hem een verenigingsinsigne in brons uit als dank voor het uitvoeren van deze belangrijke taak. 

Jubilarissen EHBO Eric Driessen

Liesbeth van Doorn-van der Velden, Alex Maas, Jan Maas, John Maas, Liesbeth Verstappen-Donkers en Meriam ten Wolde-van Rijswijk zetten zich al 25 jaar op diverse manieren in voor de EHBO- vereniging.

Jubilarissen EHBO Eric Driessen

Vice-voorzitter van de hulpverleningscommissie Johan Aarts behoort ook tot deze groep. Hij ontving een verenigingsinsigne in zilver. 

Tonnie van Diepen van Deursen, Henriƫtte Engelen en Ad Meeuws ontvingen een speldje voor hun 40- jaar lidmaatschap en inzet op diverse fronten.