Eindelijk weer een staconcert in De Ruchte met ‘Someren (Back2) Live!’

Onder de toepasselijke naam ‘Someren (Back2) Live!’ maken bands, muzikanten, zangers en zangeressen uit Groot-Someren in De Ruchte in Someren hun opwachting. 

Voor jong tot oud, van rock tot pop en van carnaval tot kerst. Alles kun je verwachten op dit nieuwe festival.

Met een flinke knipoog naar alles wat we alle tijdens de lockdown hebben moeten missen, zal deze eerste editie op zaterdag 23 oktober dan ook in het teken staan om alle gemiste feestjes, verjaardagen, feestdagen in te halen.

Met live optredens van onder andere:

FEVER

FEVER is een entertainmentmachine, een allround coverband met gepassioneerde muzikanten, strakke show en een zieke geest. De muziek varieert intens van de rock en pophits van nu, naar je favoriete film-hits, nostalgische mee zingers, zwijmelaars uit de jaren 80’, tot foute floorfillers uit de 90’s. Een avondje met FEVER is elke keer uniek.

R.A.T.S.

R.A.T.S. neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale en gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties’ tot aan de moderne muziek van nu. Zo luister je het ene moment naar Paul McCartney en John Lennon van de Beatles, om vervolgens weer 10 jaar verder de tijd in te gaan met de Zweedse talenten van ABBA. Natuurlijk kunnen bands als AC/DC, The Monkees en Mumford and Sons niet ontbreken.

Eric Driessen

Jordy van de Brug

Rocken, feesten, meezingen, maar bovenal keihard uit je dak gaan.

De optredende artiesten spelen geheel gratis en zullen als vergoeding een gedeelte van de omzet krijgen. Kortom, hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe hoger hun verdiensten zullen zijn.

Met andere woorden, Support your Locals en koop een kaartje voor € 5. Het eerste rondje is van De Ruchte.

Aanvang: 20:00 uur

Entree is mét verplichte vertoning van een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs.

Tim Rijper, manager van De Ruchte, vertelt in onderstaand filmpje wat we kunnen verwachten op deze avond.